La volta al món dels 25

Fa dos anys i mig, en Marc Serena passava per Delhi. Un amic comú, en Josep Socarrats de la revista Cuina, ens va posar en contacte. Així que sense saber-ne res, em vaig oferir a ensenyar-li una mica la ciutat. El seu objectiu era entrevistar a joves de 25 anys arreu del món per fer un llibre que ha sortit aquest any. Em consta que l‘experiència a la capital índia va ser ben positiva, segons explica al seu blog del viatge. A Delhi, en Marc va entrevistar en Khedamba a qui vaig fer entrega de La volta dels 25 en paper ahir. Llegir-li i traduir-li el text va ser rememorar els primers mesos a la ciutat, l’energia del descobriment, i va servir per adonar-me que en aquest temps que ha passat en Marc s’ha ficat a la meva llista d’amics. Molta sort Marc!

2 comentarios sobre “La volta al món dels 25

Los comentarios están cerrados.